İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Tepecik İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Sesler Musiki Yarışması" okulumuz koordinatörlüğünde Şehit Şirin Diril Kız İmam Hatip Lisesi´nde düzenlendi.

Yarışmaya Avrupa Yakası´ndan, okulumuzunda aralarında bulunduğu 14 okul katıldı. Yarışmada ilk üçe giren okullara altın hediye edildi.

Bu anlamlı etkinlikte bizlere eşlik eden enstrüman ekibine ve jüri üyelerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yazı, şiir ve yarışmaların yanında öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler programa renk kattı. 5/A ve 5/B sınıflarının dans gösterileri, "Fil Diyeti" parodisi, "Afrin - Zeytin Dalı" kareografisi ve farklı enstrümanların yer aldığı okul korosunun müzik dinletisi ilgi gördü. Programın sonunda gerçekleştirilen yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimize madalya töreni düzenlendi.