Etiket Sonuçları: Anadolu Yazarları

Anadolu Yazarları Projesi kapsamında gerçekleştirilen Sait Faik ABASIYANIK sergimizden kareler.

Anadolu Yazarları Projesi kapsamında okulumuzda bu yıl edebiyatımızın önemli hikaye yazarlarından olan Adalı Şair Sait Faik Abasıyanık’ ı andık. Programımız okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Fatma Demirkale öncülüğünde hazırlanan Sait Faik Abasıyanık sergisi ile başladı. Okulumuz Türkçe zümresi tarafından hazırlanan programımızda Sait Faik’in şiirlerine, yazarı daha iyi tanıyabilmek için sinevizyon gösterisine, Sait Faik’in eserlerinden derlediğimiz oratoryo gösterisine, okulumuz müzik öğretmeni Gözde Köksal’ın Kırmızı ve Yeşil şiirini bestelediği koro gösterisine yer verildi.

Anadolu Yazarları projesi kapsamında hazırladığımız Sait Faik ABASIYANIK program ve sergisi 21 Mart Salı günü saat: 11.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.