İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Tepecik İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Çanakkale

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü okulumuzda törenlerle kutlandı.18 Mart Şehitler  Günü'nde vatanımız için canlarını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Mrt

Buradan tüm kalbimizle Çanakkale'nin tüm kahramanlarına sesleniyoruz: İsimlerini bilmesek de memleketimizi ve geleceğimizi korumak için çocuklarımızın huzur, sağlık ve bereket dolu bir Türkiye'de yaşamasının temini için bu topraklara terini, kanını akıtan ve canını hiç çekinmeden vermiş tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.  Nur içinde yatsınlar... Ruhları şâd olsun...