Etiket Sonuçları: Büyükçekmece

Bugün 23 Nisan 2024 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılı!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan kutlama programında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılını ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u saygı ve minnetle andık.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz." Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törenimiz öğrencilerimizin Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u daha iyi tanımaları için sinevizyon gösterisi ile başladı. Devamında "Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak" adlı şiir okunup  "12 Mart" adlı oratoryo gösterisi yapıldı. "Zulmü Alkışlayamam" adlı şiir ve "Bayrak" şiirinin okunmasıyla törenimiz sona erdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

COVID-19 Yeni Koronavirüs Hastalığı ile mücadele kapsamında Mili Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Okulum Temiz" programı doğrultusunda tüm öğretmenlerimizle yüz yüze ve uzaktan eğitim araçlarını kullanarak bilgilendirme seminerleri gerçekleştirdik. Bu süreçte okulumuzun tüm alanları dezenfekte edilerek, sınıflarımız ve ortak kullanım alanlarımızda dezenfektan noktaları oluşturuldu. Hijyen ve fiziksel mesafe kurallarına dikkat çekmek amacıyla okulumuz duvarlarına gerekli afişler asılarak önlemler alındı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm dünya çocuklarına hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Öğrencilerimizin evlerinde hazırlamış olduğu 23 Nisan videolarını buradan izleyebilirsiniz.